На урядову програму з енергоефективності у 2017 році виділено 400 млн. гривень

Верховною Радою України було прийнято Державний бюджет України на 2017 рік, в якому передбачено 400 млн. грн на фінансування Урядової програми з енергоефективності у наступному році.

«Цим рішенням підтримано продовження дії такої затребуваної суспільством програми з енергоефективності. Вже понад два роки цей прозорий, дієвий та надзвичайно популярний інструмент суттєво допомогає населенню та ОСББ при утепленні житла. За весь час дії програми 211 тис. родин впровадили заходи з енергозбереження та, як результат,  значно зменшили свої витрати на комунальні послуги», - прокоментував подію Голова Держенергоефективності Сергій Савчук та висловив вдячність Кабінету Міністрів України, Парламенту, експертам, громадським організаціям, які своєю активною позицією допомагали відстоювати необхідність продовження дії програми у 2017 році.

Держенергоефективності надалі здійснюватиме моніторинг дії програми.  У разі стрімко зростаючого попиту населення на програму з утеплення житла буде ініційовано звернення до Уряду та Парламенту щодо необхідності збільшення обсягу її фінансування.

Нагадаємо, що кошти у сумі 400 млн. грн, передбачені Держбюджетом на 2017 рік, буде спрямовано на надання  населенню та ОСББ безповоротної фінансової допомоги на впровадження енергоефективних заходів: термомодернізацію, встановлення вузлів обліку води та тепла, багатозонних лічильників електроенергії, радіаторів опалення з терморегулятором, заміну вікон на енергоефективні, модернізацію освітлення, облаштування ІТП тощо.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.