ВВЕДЕНА НОВА ПОСЛУГА

Згідно з укладеною Угодою між Добропільським центром комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Добропілля та Добропільським міським центром соціальних служб з метою реалізації прав та соціальних гарантій незахищених верств населення громади, розширення переліку соціальних послуг, запроваджена, на час дії воєнного стану, нова послуга з перевезення осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та інших маломобільних груп населення.

Послуга здійснюється спеціалізованим автомобілем Citroen Jumper, отриманим завдяки співпраці керівництва Добропільської міської військової адміністрації з благодійною організацією «BEforUkraine» та Благодійним фондом «Милосердя та Здоров’я».

Автомобіль для перевезення має відповідне оснащення: електропідіймач для крісел колісних, мобільний пандус, розкладні крісла для супроводжуючих. Послуга надається безкоштовно.

З питань можливості здійснення поїздки до об’єктів соціальної інфраструктури необхідно звертатися до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Добропілля або за телефоном (06277)2-67-13.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.