ВВЕДЕНА НОВА ПОСЛУГА

Згідно з укладеною Угодою між Добропільським центром комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Добропілля та Добропільським міським центром соціальних служб з метою реалізації прав та соціальних гарантій незахищених верств населення громади, розширення переліку соціальних послуг, запроваджена, на час дії воєнного стану, нова послуга з перевезення осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та інших маломобільних груп населення.

Послуга здійснюється спеціалізованим автомобілем Citroen Jumper, отриманим завдяки співпраці керівництва Добропільської міської військової адміністрації з благодійною організацією «BEforUkraine» та Благодійним фондом «Милосердя та Здоров’я».

Автомобіль для перевезення має відповідне оснащення: електропідіймач для крісел колісних, мобільний пандус, розкладні крісла для супроводжуючих. Послуга надається безкоштовно.

З питань можливості здійснення поїздки до об’єктів соціальної інфраструктури необхідно звертатися до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Добропілля або за телефоном (06277)2-67-13.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.