"І біль не стихне у віках…"

З нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України, в Добропіллі пройшов мітинг на Алеї Слави в міському парку. Представники міської військової адміністрації, силових структур, військових формувань, рідні та близькі загиблих воїнів прийшли сказати слова вдячності всім, хто сьогодні захищає нашу країну від російського агресора, а також віддати шану тим, хто повернувся додому «на щиті».

с1     с2

Під час заходу було урочисто відкрито пам’ятний стенд тим, хто віддав життя на полі бою у війні з російськими агресорами. Цей стенд буде нагадувати нам про велич подвигу та самопожертву заради свободи українського народу.  

с3      с4

 Начальник міською військової адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО у своєму виступі відзначив: "Ми будемо завжди пам’ятати наших Героїв, які заради свободи нашої України віддали найцінніше – своє життя. Вони – приклади для нас, майбутніх поколінь та для всього Світу. Наші бійці показали, як можна і треба захищати свою державу від підступних ворогів. Тому низький уклін їм, та їх рідним та близьким. Україна обов’язково переможе у цій війні, у цьому немає сумнівів. Віримо у Збройні Сили України! Разом Ми – сила! Слава Україні!".

с5     с6

Присутні на урочистому заході громадяни та родичі вшанували Світлу пам’ять кожного, чиє життя обірвалося на війні. А нам, живим, треба вірити і робити все для того, щоб непохитна віра у Перемогу була у серці кожного. І пам'ятати: Україна в нас – одна на всіх!

с7     

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.