"І біль не стихне у віках…"

З нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України, в Добропіллі пройшов мітинг на Алеї Слави в міському парку. Представники міської військової адміністрації, силових структур, військових формувань, рідні та близькі загиблих воїнів прийшли сказати слова вдячності всім, хто сьогодні захищає нашу країну від російського агресора, а також віддати шану тим, хто повернувся додому «на щиті».

с1     с2

Під час заходу було урочисто відкрито пам’ятний стенд тим, хто віддав життя на полі бою у війні з російськими агресорами. Цей стенд буде нагадувати нам про велич подвигу та самопожертву заради свободи українського народу.  

с3      с4

 Начальник міською військової адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО у своєму виступі відзначив: "Ми будемо завжди пам’ятати наших Героїв, які заради свободи нашої України віддали найцінніше – своє життя. Вони – приклади для нас, майбутніх поколінь та для всього Світу. Наші бійці показали, як можна і треба захищати свою державу від підступних ворогів. Тому низький уклін їм, та їх рідним та близьким. Україна обов’язково переможе у цій війні, у цьому немає сумнівів. Віримо у Збройні Сили України! Разом Ми – сила! Слава Україні!".

с5     с6

Присутні на урочистому заході громадяни та родичі вшанували Світлу пам’ять кожного, чиє життя обірвалося на війні. А нам, живим, треба вірити і робити все для того, щоб непохитна віра у Перемогу була у серці кожного. І пам'ятати: Україна в нас – одна на всіх!

с7     

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.