Права та пільги учасникам АТО/ООС, гарантовані державою - збережено

Забезпечення учасників АТО санаторно-курортним лікуванням визначено Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях санаторно-курортним лікуванням, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 200.

Для отримання санаторно-курортного лікування потрібно звертатися до управління соціального захисту населення за зареєстрованим або фактичним місцем проживання в якому особа перебуває на обліку.

Для взяття на облік особа подає:

- заяву;

- медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о;

- посвідчення учасника бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни;

- документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Забезпечення учасників АТО/ООС психологічною реабілітацією визначено Порядком проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1057.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації учасники АТО/ООС надають до управління соціального захисту населення за зареєстрованим або фактичним місцем проживання в якому перебувають на обліку: заяву встановленого зразка, до якої додають копії  посвідчення учасника бойових дій (або особи з інвалідністю внаслідок війни) та  документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Перелік установ, які надають послуги з психологічної реабілітації за https://mrd.gov.ua/sotsialna-sfera/50-sotsialnyi-zakhyst/6635-informatsiya-pro-ustanovi-organizatsiji-zakladi-nezalezhno-vid-formi-vlasnosti-fizichnikh-osib-pidpriemtsiv-yaki-vklyucheni-do-perelikiv-sub-ektiv-nadannya-poslug-iz-psikhologichnoji-reabilitatsiji-upravlinnyam-sotsialnogo-zakhistu-naselennya-dobropilskoji-miskoji-radi-3

За довідками звертатися за тел. (06277) 2-80-59.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.