Права та пільги учасникам АТО/ООС, гарантовані державою - збережено

Забезпечення учасників АТО санаторно-курортним лікуванням визначено Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях санаторно-курортним лікуванням, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 200.

Для отримання санаторно-курортного лікування потрібно звертатися до управління соціального захисту населення за зареєстрованим або фактичним місцем проживання в якому особа перебуває на обліку.

Для взяття на облік особа подає:

- заяву;

- медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о;

- посвідчення учасника бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни;

- документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Забезпечення учасників АТО/ООС психологічною реабілітацією визначено Порядком проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1057.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації учасники АТО/ООС надають до управління соціального захисту населення за зареєстрованим або фактичним місцем проживання в якому перебувають на обліку: заяву встановленого зразка, до якої додають копії  посвідчення учасника бойових дій (або особи з інвалідністю внаслідок війни) та  документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Перелік установ, які надають послуги з психологічної реабілітації за https://mrd.gov.ua/sotsialna-sfera/50-sotsialnyi-zakhyst/6635-informatsiya-pro-ustanovi-organizatsiji-zakladi-nezalezhno-vid-formi-vlasnosti-fizichnikh-osib-pidpriemtsiv-yaki-vklyucheni-do-perelikiv-sub-ektiv-nadannya-poslug-iz-psikhologichnoji-reabilitatsiji-upravlinnyam-sotsialnogo-zakhistu-naselennya-dobropilskoji-miskoji-radi-3

За довідками звертатися за тел. (06277) 2-80-59.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.