Пільги для учасників АТО

Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради, нагадує учасникам бойових дій, статус яким надано відповідно до пунктів 19 і 20 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх  соціального захисту» від 22 жовтня 1993 року №3551-ХII, що вони  та члени їх сім’ї мають право на пільги з 75-відсотковою знижкою на житлово-комунальні послуги, 75 - відсотковою знижкою плати за скраплений балонний газ та вартості палива для пільговиків, які проживають у будинках, що не мають центрального опалення в межах норм передбачених чинним законодавством.

Для включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, учасник бойових дій відповідно пункту 5 Положення про «Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 29.01.2003р. № 117 повинен надати наступний пакет документів:

- документ що підтверджує право пільговика та членів його сім'ї  на пільги,

- довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків  пільговика та членів його сім'ї,

- паспорта пільговика та членів його сім'ї ,

- довідка про забезпеченість громадян житловою площею (склад сім'ї, технічні характеристики житла), 

- довідку про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України згідно з додатком 1 до Порядку надання та позбавлення статусу учасника бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісніть України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпечення її проведення, затвердженого постановою КМУ від 20 серпня 2014р. №413.

Для вирішення питання щодо надання пільг Вам потрібно звернутись до Управління соціального захисту населення  Добропільської міської  ради. В умовах карантину, стримання поширення Covid-19 управлінням передбачено подача заяви на отримання пільги до поштової скринкі, яка розташована на будівлі управління та поштою на адресу управління соціального захисту населення Добропільської міської ради: м. Добропілля, пр-т Шевченко, 15.  Контактний телефон 2-80-59.

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.