Пільги для учасників АТО

Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради, нагадує учасникам бойових дій, статус яким надано відповідно до пунктів 19 і 20 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх  соціального захисту» від 22 жовтня 1993 року №3551-ХII, що вони  та члени їх сім’ї мають право на пільги з 75-відсотковою знижкою на житлово-комунальні послуги, 75 - відсотковою знижкою плати за скраплений балонний газ та вартості палива для пільговиків, які проживають у будинках, що не мають центрального опалення в межах норм передбачених чинним законодавством.

Для включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, учасник бойових дій відповідно пункту 5 Положення про «Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 29.01.2003р. № 117 повинен надати наступний пакет документів:

- документ що підтверджує право пільговика та членів його сім'ї  на пільги,

- довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків  пільговика та членів його сім'ї,

- паспорта пільговика та членів його сім'ї ,

- довідка про забезпеченість громадян житловою площею (склад сім'ї, технічні характеристики житла), 

- довідку про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України згідно з додатком 1 до Порядку надання та позбавлення статусу учасника бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісніть України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпечення її проведення, затвердженого постановою КМУ від 20 серпня 2014р. №413.

Для вирішення питання щодо надання пільг Вам потрібно звернутись до Управління соціального захисту населення  Добропільської міської  ради. В умовах карантину, стримання поширення Covid-19 управлінням передбачено подача заяви на отримання пільги до поштової скринкі, яка розташована на будівлі управління та поштою на адресу управління соціального захисту населення Добропільської міської ради: м. Добропілля, пр-т Шевченко, 15.  Контактний телефон 2-80-59.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.