Результати останніх матчів у відкритому чемпіонаті Покровська з футзалу серед аматорських команд сезону 2019-2020 р.

16 лютого відбулися чергові футбольні матчі в чемпіонаті Покровського району з футзалу серед аматорських команд.

Результати матчів команд Першої ліги

ФК «Легіон» (м.Добропілля) зустрівся з ФК «Спорт для всіх» (м. Білозерське). Перемогу здобув ФК «Легіон» і з рахунком 6:3 отримує більше шансів на чемпіонство.

ФК «ШУ Добропільське» (м. Добропілля) переконливо вирвав перемогу у ФК «Дінас-2» (м.Покровськ) з рахунком 8:4.

Можна  відзначити, що команда ШУ Добропільське складається саме з працівників підприємства: Сергій СМОЛЯК, Юрій СМОЛЯК, Олексій ДЕМ'ЯНЕНКО, Олександр РИЧАК, Андрій ЗАВЕРЮЩЕНКО, Антон СИРОМОЛОТ, Сергій САБІТОВ та Олександр БІЛОУСОВ.

Результати матчів команд Вищої ліги

ФК «Спарта» (м. Добропілля) зустрілася з лідерами чемпіонату ФК «Донецькспецсталь» (м. Покровськ), у яких немає жодної поразки. У першому таймі рахунок відкрили покровчани, але буквально відразу з виходом один на один з воротарем рахунок зрівняв капітан команди «Спарта» Євген ПИЛИПЕНКО. Боротьба була наполегливою і обидві команди показали дуже високий рівень гри. А після ідеальної комбінації Сергія СЛОБОДЯНЮКА  м'яч у ворота суперників заніс Ігор НИЖНІК, і на тайм-аут команди пішли з рахунком 2:1 на користь ФК «Спарта».

У другому таймі наші футболісти наполегливо боролися за перемогу, але до кінця другого тайму супротивникам  все-таки вдалося зрівняти рахунок і матч завершився нічиєю 2:2.

Надалі команди зустрінуться 01 березня  у Покровську.

Вітаємо наші футбольні команди з перемогами!

logo

DOBROPOLSKAYA CITY COUNCIL

OFFICIAL WEBSITE

CONTACTS

  • Dobropole,Pershotravneva St., 83
  • ZIP CODE: 85004
  • E-mail: dgikdobropol@ukrpost.ua
  • Phone. (06277)2-78-60
  • Fax (06277)2-78-71
  • Mn-Tu. 08.00-17.00, Fr. 08.00-16.00
  • Break: 12.00-13.00

SOCIAL NETWORKS


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Dobropolskaya City Council. All rights reserved. All rights to articles, illustrations and other materials are Dobropolskaya City Council and protected by the law of Ukraine "On Copyright and Related Rights". With reference to the site.