Діалог з громадськістю

Добропільським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Донецької області регулярно проводиться анонімне анкетування різних категорій громадян з питань діяльності управління, знання основних норм пенсійного законодавства та нагальних проблем сьогодення.

Такі опитування дозволяють з’ясувати побажання пенсіонерів, реалізувати їх, підвищити якість обслуговування і рівень довіри громадян до органів виконавчої влади, а також звертають увагу працівників управління на недоліки в роботі.

Цього разу в  анкетуванні взяли участь 56 осіб. Виходячи з аналізу відповідей, можна помітити стійкий ріст відсотка населення, які негативно ставляться до нелегальної зайнятості, але при цьому кількість громадян, яким відомі факти про «тіньову» виплату зарплати все ще велика.

У ІІІ кварталі зросла кількість осіб, які знають, що таке договір добровільного страхування та про його необхідність, а також мають свідоцтво про загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

          Також, придає оптимізму стійка тенденція до покращення якості обслуговування населення та зростання відсотку громадян, які відвідують офіційний сайт Пенсійного фонду України, веб-портал Пенсійного фонду України та ознайомлюються зі статтями з питань діяльності управління Пенсійного фонду України в місцевій газеті "Новий шлях".

Регулярне проведення анкетування дозволяє виявити ряд питань, на які необхідно звернути увагу керівництву управління у подальшій роботі. Окрім цього, працівникам слід продовжувати проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо переваг легальної зайнятості, можливості заключення договору добровільного страхування та зручності у використанні офіційного веб-порталу Пенсійного фонду України.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.