Про підсумки проведення заходів з нагоди Дня охорони праці в м. Добропілля та нагородження активних учасників

В місті Добропілля в період з 24 по 28 квітня 2017 проведено заходи з нагоди Дня охорони праці. В проведенні даної акції взяли участь понад 60 підприємств, організацій та установ.

Проведено семінар – нараду із керівниками підприємств міста. В семінарі взяли участь понад 15 керівників підприємств усіх форм власності.

Протоколом ради БЖН від 25.04.2017 № 2 був затверджений робочий план з підготовки та проведення заходів з нагоди Дня охорони праці в м. Добропілля, яким передбачалося проведення ряду заходів в період з 24.04.2017  по 28.04.2017 р.

24.04.2017 року в місті Добропілля проведено засідання "Круглого столу" під девізом: "Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці".

На 60 підприємств міста надіслані листи, якими доведені до роботодавців цілі та задачі Тижня охорони праці. 

24 квітня 2017 року в місті Добропілля проведено мітинг з нагоди вшанування загиблих на виробництві.

Керівники підприємств та профспілкових організацій  з великою відповідальністю поставилися до проведення Всесвітнього дня охорони праці.

На підприємствах міста поновлено наглядну агітацію з охорони праці, проведено аналіз причин нещасних випадків на виробництві, виникнення профзахворювань та розроблені заходи щодо їх попередження, проведені огляди – конкурси з визначенням переможців.

Особлива увага спрямована на приведення робочих місць відповідно вимогам нормативних документів з охорони праці, забезпечення працівників санітарно – побутовими приміщеннями, засобами колективного та індивідуального захисту, зниження виробничого травматизму та профзахворювань.

При визначені кращих підприємств міста зверталась увага на відсутність травматизму, стан матеріально-технічної частини підприємств, ведення документації, пов’язаної з охороною праці, пожежною безпекою, наявність положень, інструктажів з охорони праці, укомплектованість аптечками, оновлення куточків з охорони праці  (техніка безпеки, пожежний стан, безпечна життєдіяльність ),  колективні договори та розділи в них з охорони праці , заходи, бесіди, "круглі столи" щодо проведення заходів з охорони праці, конкурси малюнку.   

Підведені підсумки проведення заходів з нагоди Дня охорони праці. Дякуємо усім роботодавцям та профспілковим організаціям за участь в проведені Всесвітнього дня охорони праці та нагородити активних учасників почесними грамотами.  

Серед підприємств освіти  кращими визнано:

- Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей;

- Дошкільний навчальний заклад загального розвитку № 27 "Ромашка";

- Дитячо-юнацька спортивна школа.

 Серед підприємств житлово-комунального господарства кращим визнано ПП ДРЕС "Південний".

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.