Указ Президента України "Про Річну національну програму під егідою Комісії Україна – НАТО на 2018 рік"

Указом Президента України від 28 березня 2018 року № 89/2018 затверджено Річну національну програму під егідою Комісії Україна – НАТО на 2018 рік.

Річна національна програма під егідою Комісії Україна – НАТО на 2018 рік (далі – Програма) є системним стратегічним документом у сфері євроатлантичної інтеграції України, реформування сектору безпеки і оборони України відповідно до стандартів і рекомендацій Альянсу.

Виконання Програми має особливе значення не лише для залучення і використання потенціалу та практичної і консультативно-дорадчої допомоги НАТО та держав – членів Альянсу з метою підвищення обороноздатності держави в умовах збройної агресії Російської Федерації проти України, але й для системного запровадження цілеспрямованих та планомірних заходів із підготовки держави до набуття членства в НАТО.

Демократичні реформи в Україні спрямовані передусім на досягнення європейських демократичних стандартів, конкретними кроками мають стати:

– децентралізація влади та проведення конституційної реформи;

– удосконалення механізму здійснення парламентського контролю, а також забезпечення контролю з боку громадянського суспільства за діяльністю центральних та місцевих органів виконавчої влади;

– удосконалення виборчого законодавства;

– реформування системи правоохоронних органів згідно з європейськими нормами та стандартами;

– впровадження незалежного, справедливого і доступного судочинства.

Зазначені реформи, а також інші соціально орієнтовані реформи, зокрема медична, освітня, пенсійна, проводитимуться з максимально широким залученням інститутів громадянського суспільства.

З Програмою можна ознайомитися за посиланням: http://www.president.gov.ua/documents/892018-23882.

logo

ДОБРОПІЛЬСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ОФІЦІЙНИЙ ВЕБСАЙТ

КОНТАКТИ

  • м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83
  • Поштовий індекс: 85004
  • E-mail: mrd@mrd.gov.ua
  • Тел. (06277) 2-78-60
  • Факс (06277) 2-78-71
  • Пн-Чт. 08.00-17.00, Пт. 08.00-16.00
  • Перерва: 12.00-13.00

СОЦМЕРЕЖІ


  Facebook

  Youtube

 

logo main 100

2016 © Добропільська міська військова адміністрація. Всі права захищені. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Добропільській міській військовій адміністрації та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права". При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.